7 kıta 21 güzel

Bodrum İlçesi’ne bağlı Akyarlar Köyü’nde bu yıl ilk kez düzenlenecek 'Miss 7 Continents' (7 Kıtanın Güzeli) yarışmasına katılmak üzere Bodrum'a gelen yedi kıtadan 21 güzel, Akyarlar Köyü’ndeki otelde kampa girdi.

Havuz başında renkli  pozlar veren modelleri yabancı turistler de büyük ilgiyle izledi.

Akyarlar Köyü’nde 15 Mayıs Çarşamba günü Jouly Tour ve Kefaluka Otel tarafından düzenlenecek Miss 7 Continents yarışmasına katılmak üzere Bodrum'a gelen güzeller Kefaluka Otel'de kampa girdi.

Ermenilerin dünyaca ünlü modacısı Ashot Khactryan tarafından organize edilen, 7 kıta ve 21 ülkeden gelen 21 güzel, otelin terasında ve havuz başında bikinileriyle basın mensuplarına poz verdi. Havuz başında yapılan çekimleri turistler de büyük ilgiyle izledi.

Birçok turist seksi ve güzel modellerle hatıra fotoğrafı çektirme yarışına girdi. 14 Mayıs Salı günü yine Kefaluka Otel'de düzenlenecek Uluslararası Çocuk Model Yarışması'na katılacak çocuklar da ülkelerinin renkli ve yöresel kıyafetleri ile dikkat çekti.

ANKARALI GÜZEL TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK

Yarışmada Türkiye’yi temsil edecek, 2012 yılı Ankara güzeli 19 yaşındaki, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Tuba Bayrak "Üç yıldır yarı profesyonel modellik yapıyorum. İlk kez uluslararası bir yarışmada ülkemizi temsil edeceğim. Amacım profesyonel mankenlikte daha üst yerlere tırmanmak. Umarım başarılı olurum" dedi.

SEZONA GÜZELLERLE GİRDİK

Yarışmanın turizm sezonunun başında ilçeye hareketlilik getirdiğini belirten Kefaluka Otel Genel Müdürü Fatih Can Ekşi de "Dünyanın gözde turizm merkezinde farklı etkinlik ve organizasyonlar gerek yurtiçi gerek yurtdışı tanıtımlara çok büyük katkıda bulunuyor. 21 ülkeden gelen güzeller ve yabancı medya grubu da ülkemizi ve Bodrum'u en iyi şekilde tanıtacak. Burada 1’inci olacak güzel 21 Kasım'da Malezya'da yapılacak olan Dünya Kainat Güzeli Yarışması'na katılmaya hak kazanacak" diye konuştu.