Online Geri Sayımlar Saymat'ta Yapılıyor

Teknolojinin hızlı ilerlemesinin en önemli sebeplerinden birisi, insanoğlunun kısıtlı zamanını daha iyi değerlendirmesini sağlamaktır. Özellikle internet, taşımacılık, iletişim ve telekomünikasyon alanındaki ilerlemeler, zamanı verimli kullanmak adına geliştirilmiş teknolojilerdir.

Online olarak giderek sosyalleştiğimiz günümüzde kişisel ve toplumsal etkinlik beklentilerinin ortak olarak paylaşıldığı sosyal bir araç hayatımıza girdi: Saymat.com. Gerçekleşmesini beklediğimiz etkinlikletin, beklentilerin saymat.com üzerinden online geri sayım yaratarak sosyal olarak geri sayıldığı bu platform her geçen gün popülaritesini artırıyor. Bunun en büyük kanıtı kullanıcılarının şimdiden oluşturduğu binlerce saymatlardır.

Dizi, film, konser, doğum günü, yıldönümü gibi önemli etkinliklerin sosyal ortamda video ve fotoğraflarla geri sayılabiliyor. Tamamlanmasını beklediğiniz etkinlikleri takip ederek bitmesine yakın mailinize akıllı uyarılar alabiliyorsunuz. Örnek olarak aşağıda 2014 yerel seçimleri için geri sayan saymat sayfasını buradan görebilirsiniz.

İsterseniz kendi saymatlarınıza alan adı satın alarak sizin için en özel zamanları daha özel kılabilirsiniz. Örneğin düğününüz için geri sayma sayfası yaratıp bir alan adıyla ölümsüzleştirerek düğün öncesinde online düğün davetiyesi olarak kullandığınız saymatınızı, düğün sonrasında fotoğraflarınız ve güzel anılarınızla kayıt altına alabiliyorsunuz.

Dünyada bu seviyede benzeri olmayan Saymat, Türkiye'de Era Sistem tarafından üretiliyor. İnternetin yeni trendi, mobil uygulamaları ve akıllı hatırlatmaları ile gelecek yıllarda daha çok konuşulacağa benziyor.