Acun Ilıcalı'ya Sürpriz

 Altınordulular, Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin Kuşadası’ndaki finaline katıldılar, stüdyoyu coşturan kırmızı-lacivertliler, Acun Ilıcalı ve Eser Yenenler’e kırmızı-lacivertli forma hediye ettiler.

Altınordu Tanıtım Ekibi ve kırmızı-lacivertli kulübün hazırlayıcı takımı Gümüşordu’da forma giyen oyuncular, Star TV’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin Kuşadası’nda yapılan finaline konuk oldular. Altınordu Başkanı İbrahim Görücüoğlu’nun davetlisi olarak çekimlere katılan kırmızı-lacivertliler, yarışmanın yapıldığı Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde büyük coşku yarattılar.

Büyük final öncesinde Eser Yenenler’in stand-up gösterisini izleyen Altınordu ve Gümüşordu ekibi, daha sonra izleyiciler arasındaki yerlerini aldılar. Çekimlerin başladığı sırada atkı ve bayrakları açan Altınordulular, Acun Ilıcalı’ya büyük sürpriz yaptılar. Seyircilere “Altınordulular da aramızda” diyen Acun Ilıcalı, daha sonra Eser Yenenler ile birlikte kırmızı-lacivertli atkılarla objektilere poz verdiler. Altınordu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Yöneticisi Elif Savut ise Ilıcalı ve Yenenler’e Altınordu forması hediye etti.