Altınordu Son Düzlükte Rehavet İstemiyor

Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinin maçlarını yitirmesiyle puan farkını açan Altınordu kalan 5 maçını da kazanarak ipi sorunsuz göğüslemek istiyor.

Futbol Direktörü Murat Dizdar, “Geldiğimiz noktada, arkamıza bakmadan yürüyüşümüze devam etmeliyiz. Rakibimiz, bu hafta karşılaşacağımız Bugsaş. Tamamen bu karşılaşmaya odaklanıyoruz. Moral, motivasyon ve kazanma hırsımızı yüksek tutup tüm zorlukların üstesinden gelecek gücümüz var. Bu gücümüzü 90 dakika boyunca sahaya yansıtacağımız Bugsaş maçına tüm İzmirli futbolseverleri bekliyoruz” diye konuştu.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ise kalan 5 haftada 15 puana odaklandıklarını söyleyerek “Yarış halen devam ediyor” vurgusu yaptı. “Bu haftaki sonuçlar geride kaldı” diyen Eroğlu “Biz ardımıza değil önümüze bakıyoruz. Rakiplerin ne yaptıklarıyla ilgilenmeden kalan 5 maçımızı da kazanmayı hedefliyor ve istikrarlı yürüyüşümüzü devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Nazilli randevusunun beklendiği gibi zor geçtiğini de kaydeden Eroğlu, “Rakibimiz, saha ve seyirci avantajını kullanarak zaman zaman üzerimize geldiyse de, golü bulduktan sonra oyun kontrolünü elimize geçirdik. Bütün oyuncularımı verdiklerini mücadele için kutluyorum. Buraya kadar gelip bize destek veren taraftarımıza da teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.