Karşıyaka Taraftarına Kaf Kaf Bonus

Karşıyaka, AVEA ile yaptığı KafKafcell anlaşmasından sonra, Denizbank’la da KafKaf Bonus kredi kartı projesini hayata geçirdi. Proje için Karşıyaka Arena’da tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar, Başkan Fatih Diniz, yöneticiler, futbolcular Caner ve Can Erdem, basketbolcular Diebler ve Egemen ile voleybolcular Burcu ve Gizem katıldı. Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hiçkıran, 2 yılda 20 bin taraftarı kart sahibi yapmayı hedefleyen proje ile ilgili bilgi verirken banka personelinin ilçede Karşıyaka formasıyla mesai yapacağını söyledi.

Mayıs sonuna kadar kart alanlara 40 TL bonus hediye edileceğini belirten Ayşenur Hıçkıran, "Üç büyüklerin yanı sıra Manchester United’ın da kart sponsoruyuz. Karşıyaka işbirliği yaptığımız 19’uncu spor kulübü oldu. Kart sahipleri futbol takımının attığı her gol için bonus kazanacak" diye konuştu. Denizbank’a teşekkür eden Başkan Diniz de anlaşmanın kulübe ciddi bir kaynak sağlayacağına inandığını söyledi.