Balıkesirspor'da Fatura Kingson'a

PTT 1'inci Lig’de Orduspor ve Ankaraspor’un takıldığı haftada 7'nci dakikada 10 kişi kalan Karşıyaka’ya deplasmanda 3-1 yenilerek doğrudan Süper Lig’e çıkma şansını zora sokan Balıkesirspor’da fatura teknik direktör İsmail Ertekin ve kaleci Kingson’a kesildi. İsmail Ertekin oyuncu tercihleri, taktik hamleler ve değişiklikler yüzünden eleştirilirken, en büyük tepkiyi, Karşıyaka’nın son iki golünde büyük hatalar yapan kaleci Kingson gördü.

Balıkesir yerel basını 3-1’lik bozgunu ilginç başlıklarla yansıttı. Politika "Seri Kingsonu", Demokrat "Kayıp aranıyor", Haberci "KAF-RET-SİN", Yeni Gazetem "Ne olacak şimdi", Marmara Bölge "Bu rezaletin sonu yok", Yeni Haber "Ne yaptın Bal-Kes", Balıkesir Posta "Bal-Kes'e KSK darbesi", Birlik "Hüsrana uğradık", Merhaba "Atamayana attılar", Lider Balıkesir "Bu yakışmadı Ertekin hocam" manşetlerini attı.

YÖNETİMDEN MORAL

Balıkesirspor yönetimi, İzmir dönüşü teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaparak, "Hiçbir şey bitmiş değil. Şansımız devam ediyor. Bir an önce kendinizi toparlayın" mesajını verdi.

Bu maça kadar iplerin ellerinde olduğunu ancak bu noktadan sonra rakiplerinin takılmasını bekleyeceklerini söyleyen Başkan Tuna Aktürk, şöyle konuştu:

"Ligde her takım puan kaybedebilir. Karşıyaka maçında rakip 10 kişi kaldı, penaltı kazandık ancak penaltıyı atamadık. Rakibimiz 58'inci dakikada geliştirdiği ilk atakta golü buldu. Kalecimizin de hatasıyla iki gol daha yedik. Ama bu maçı unutup, yolumuza devam edeceğiz. Moralimizi bozmadan şansımızı sonuna dek zorlayacağız."