İzmir Büyükşehirden Çocuklara Jest

İzmir Büyükşehir Belediyesi,çocuklara jest yaparak 21-27 Nisan tarihleri arasında İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklardan giriş ücreti alınmamasına karar verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği şenlikle kutlayacak.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca, 21-27 Nisan tarihleri arasında Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklardan ücret almayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara bayram hediyesi geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çarşamba günü Gündoğdu Meydanı’nda düzenleyeceği şenlikte çocukların keyiflerince bir gün geçirebilmeleri için her ayrıntı düşünüldü. Saat 15.00’te başlayacak şenlikte meydana özel oyun parkurları kurulacak. Konserlerin yanı sıra jonglör gösterisi, yüz boyama, kareoke yarışması, illüzyon gösterisi ve alev üfleyen adam etkinliklerinin yer aldığı şenlikte pop-corn, parmak şeker ve macun ikramı yapılacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katılacağı şenlikte çocuklar eğlenceye doyacak.

Doğal Yaşam jesti

Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sürprizleri sadece Gündoğdu Meydanı’ndaki şenlikle sınırlı kalmayacak. 21-27 Nisan tarihleri arasında İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret eden çocuklardan giriş ücreti alınmayacak.