Balıkesirsporlular TRT'ye Kızgın

PTT 1. Lig'de ikinci Süper Lig biletini almaya en yakın aday durumundaki Balıkesirspor'un, Kahramanmaraşspor ile oynayacağı kritik maçı TRT'nin yalnızca Web TV’den yayınlayacak olması tepki çekti.

Sosyal medya aracılığı ile tepkilerini dile getiren taraftarlar , "TRT ligin başından bu yana Balıkesirspor karşıtlığı yapıyordu. Böylesine önemli bir maçın yayınlanmaması düşündürücüdür" ifadesini kullandı.

TRT'nin, Kahramanmaraş-Balıkesirspor müsabakasını resmi sitesinde, "Süper maç sadece trt.spor.com.tr'de" anonsuyla duyurması tepkileri artırdı.

Taraftarlar, "Eğer bu maç süper ise neden TRT'nin pek çok kanalı varken internetten yayınlanıyor" diye konuştu.

Başkan Tuna Aktürk'de taraftarların istek ve tepkileri sonrası TRT Spor Müdürü ile görüştüğünü ancak bu konuda bir gelişme sağlayamadıklarını açıkladı.

TARAFTARLARDAN ÇIKARMA

Balıkesirsporlu taraftarlar, Kahramanmaraşspor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmayacak. Kırmızı-beyazlılar, cumartesi günü saat 20.00'de Atatürk Stadı önünden ücretsiz otobüslerle Kahramanmaraş’a hareket edecek.

Bu arada iki takım taraftarlarının "Tribünde kardeşilik, sahada mücadele" sloganıyla müsabakayı beraber izlemek yönünde hareket ettikleri öğrenildi. İlk yarıda Balıkesir’deki karşılaşmada başlayıp, sosyal medyada devam eden dostluk rüzgarlarının, maç günü tribünlere yansıması bekleniyor.