Kupa Beyleri

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Altınordu ile PTT 1.Lig’e yükselme sevinci yaşarken kardeşi Halit Eroğlu da U15 takımıyla Ege Grubu’nu lider tamamladı. ALTINORDU Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, PTT 1. Ligi’ne yükselme sevinci yaşarken kardeşi Halit Eroğlu da U15 takımıyla Bölgesel Akademi Ligi’nde Ege Grubu birinciliğini elde etti.

Altınordu Futbol Akademisi (AFA) U15 takımı, Halit Eroğlu yönetiminde çıktığı zorlu maratonda 28 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 2 yenilgiyle mutlu sona ulaştı. Kırmızı-lacivertli ekip, bu periyotta 70 puan toplarken, rakip filleri 77 kez havalandırdı, kendi ağlarında ise 22 gol gördü.

Altınordu’nun üst üste kazandığı iki şampiyonluğun formülünü “Çalışmak, hedefe odaklanmak, rakibe saygı duymak ve yapılan işi ciddiye almak” olarak açıklayan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Bugüne kadar adımlarımızı hep sağlam atarak yürüdük. Şimdi, üzerimizdeki sorumluluk daha da arttı. Bugünden itibaren her zamankinden daha ciddi çalışmalı ve ayaklarımızı yere daha da sağlam basmalıyız. Altınordu’da olmak, bunu gerektirir” dedi.

U15 takımının kazandığı Ege birinciliği “yolun başı” olarak nitelendiren Halit Eroğlu ise, “Burada lider olmak oyuncunun kariyerinde bir değişiklik yaratmıyor. Önemli olan bugün kazandığımız birinciliğin getireceği sorumluluğu taşımak ve her gün üzerine biraz daha koyarak A Takım formasına doğru yürümek. Bizler, Altınordu tamamen kendi oyuncularından kurulu bir ekiple Süper Lig’de mücadele ettiği gün kendimizi görevini tam olarak yerine getirmiş sayabiliriz” diye konuştu.