7 Kıtanın Güzelleri Bodrum'da

Bodrum'da 11 Mayıs"ta düzenlenecek 'Miss 7 Continents' (7 kıtanın güzeli) yarışmasına katılmak üzere çeşitli ülkelerden gelen 24 güzel, CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

Ermeni modacı Ashot Khachatryan ve Jolly Tur tarafından düzenlenecek yarışma öncesinde Akyarlar Köyü'ndeki Kefaluka Otel'de kampa girecek güzellere yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi. Uluslararası Çocuk Model Yarışması'na katılacak çocuklar ile organizasyon görevlilerinin de ziyaret sırasında eşlik ettiği güzeller, rengarenk yöresel kıyafetleriyle dikkkati çekti.

Yarışma hakkında bilgi veren Jolly Tur Yetkilisi Göksel Kutlu, Bodrum'da birinci seçilecek kişinin kainat güzellik yarışmasına katılmaya hak kazanacağını belirtti. 'Miss 7 Continents' ile ilgili 7 farklı organizasyon düzenlendiği bunlardan birinin de Bodrum'da yapıldığını belirtti.

Ziyarette güzellerin verdiği hediyeleri ve yarışma sertifikasını kabul eden Başkan Kocadon "Bodrum tarihi boyunca hep canlı yaşayan bir şehir. Bu tür yarışmalar, etkinlikler, festivaller de bu canlılığı devam ettiriyor. Ayrıca tanıtıma katkısı var. Yarışmacıların ülkelerinden buradaki yarışma takip ediliyor. Bodrum ismi marka olmuş bir isim. Organizasyonu yapanlara ve misafirlerimizi teşekkür ediyorum" dedi.

Güzellerin 11 Mayıs'ta Bodrum Belediye Meydanı'nda jüri önüne çıkacak yarışmada Türkiye'den Ebru Sertbay temsil edecek.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımında voleybol oynayan aslen Bursalı olan Sertbay'ın, katıldığı Miss Model of Turkey 2013'te dördüncüsü olmuştu. Güzellerin, çarşamba günü ise Bodrum'un tarihi ve turistik yerleri ziyaret edip, ahşap yatla tura çıkıp yeşilin maviyle buluştuğu koyları gezeceği bildirildi.