Kocaoğlu'ndan Şampiyon Altınordu'ya Teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, PTT 1. Lig’e çıkmayı başaran İzmir’i köklü spor kulüplerinden Altınordu’nun başarısını kutladı.

Kulüp yöneticileri ve futbolcular onuruna Tarihi Asansör’de bir yemek veren Başkan Kocaoğlu, “İzmir futbolunun üzerindeki tozu silkeleyerek destan yazan Altınordu ekibine İzmirliler adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altınordu Futbol Direktörü Murat Dizdar, yönetim kurulu üyeleri Dr. Salih Mertan, Zafer Bilgetay, Barış Orhunbilge ile teknik ekip ve futbolculardan oluşan grubu tek tek kutlayan Başkan Kocaoğlu, üst üste şampiyon olarak 1. Lige çıkan kırmızı-lacivertli ekibin İzmir futbolunda bir şeylerin başarılabileceğini kanıtladığını söyledi.

Altınordu’nun, ‘İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu’ gibi insanın kendisini işine ve milletine adamasını çağrıştıran bir slogan ile yola çıkarak başarılı olduğunun altını çizen Başkan Kocaoğlu, şöyle devam etti: “Biz de göreve geldiğimizden bugüne kadar olanaklarımız doğrultusunda İzmir futboluna katkıda bulunmaya çalışıyoruz.

Altınordu ekibi başardı. Para nasılsa bulunur. Asıl problemler ise ayakların yere sağlam basması durumunda çözülüyor. Sizinle gurur duyuyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah Süper Lig’de de birlikte oluruz.” Özkan “Bize güç verdiniz” Altınordu Futbol Sosyal Girişimi Başkanı Seyit Mehmet Özkan da güzel bir ortamda Başkan Kocaoğlu ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Bize güç ve onur verdiniz. Biz de sporda üzerinde toz bulutları olan kenti uyandırmak için yola çıktık. 2 yılda başarılı olduk. Bu ekiple önce sahada ardından her gittiğimiz yerde İzmir’i temsil ederek, katkı sağlayacağız” dedi.

Özkan, Başkan Kocaoğlu’na tüm futbolcuların imzaladığı şampiyonluk formasını hediye etti.