Denizlispor'un Şevki Çelişkisi, Bonservisi 4 Milyon, Aylığı 850 Lira

Tekden Denizlispor'un bonservisine 1 milyon 250 bin Euro istediği 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Şevki Çınar'ın yeşil siyahlı kulüpten aylık sadece 850 TL aldığı, son 4 maaşının da ödenmediği öğrenildi.

Denizlispor'un altyapısından yetişen ve geçen yıl temmuz ayında Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetim tarafından profesyonel yapılan Şevki'nin mukavelesine aylık ücret olarak 850 TL yazıldığı, söz konusu ücret ve primler dışında bugüne dek kulüpten tek kuruş para almadığı belirtildi.

Gençlerbirliği'nin talip olduğu ve yönetimin bonservisine 1 milyon 250 bin Euro bedel biçtiği Şevki, 3400 TL'lik alacağı için Futbol Federasyonu'na başvurması halinde serbest kalabileceğini, ancak bunun etik olmayacağını belirterek, "Ben bu kulübün altyapısından yetiştim. Yıllarca bana emek verildi. Böyle davranamam. Pek çok kulüpten teklif var. Ancak sözleşmem devam ettiği için kararı yönetim verecek" dedi.

Öte yandan Tekden Denizlispor'un genç futbolcularından Barış, alacağı ödenmediği için federasyona başvurup serbest kalmıştı.