Karşıyaka'da Diniz'in Dönüşü Yok, Şimşek Belirsiz!

Karşıyaka'da geçtiğimiz hafta yeterli ekonomik destek bulamadığı için yarın yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Başkan Fatih Diniz'i, 1912 Karşıyaka Derneği ve kafsinkaf.org'un, "Gitme başkan" çağrısı da ikna edemedi.

Yakın çevresine, "Yazıyla olmuyor, para lazım" ifadelerini kullanan Başkan Diniz'in, yarın ismi başkan adaylığıyla anılan Ali Erten'le bir görüşme yapacağı öğrenildi. Caminanın desteğinin kendisini onurlandırdığını dile getiren Diniz, "Herkese teşekkür ediyorum, ancak devam etmem çok zor. Sayın Erten'e destek vermeye hazırım. 30 yıldır kulübün içindeyim. Şartlar ortada, kimse artık balıklama atlamıyor. Yaşar Holding'ten yeni bir görüşme talebi gelmedi" dedi.

Yarın saat 18.30'da Karşıyaka Nikah Sarayı'nda yapılacak kongre, çoğunluk sağlanamazsa 27 Mayıs'a ertelenecek.

YUSUF ŞİMŞEK DE GİDEBİLİR

Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, kongre sonuna kadar beklemeyi düşündüğünü ancak cazip bir teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini söyledi. Önceliğinin Karşıyaka'da olduğunu tekrar eden genç teknik direktör, görüşmelerini Başkan Fatih Diniz'in bilgisi dahilinde sürdürdüğünü belirterek, "Başkanım acele etmememi söyledi. Karşıyaka'yı çok seviyorum. Ancak belirli şartların oluşması lazım. Bugüne dek Karşıyaka'yı bekledim fakat iyi bir teklif gelirse ayrılabilirim. Profesyonellikte bunlar var" dedi.