Karşıyaka'da Erten-Diniz Görüşmesi

Karşıyaka'da 27 Mayıs'a ertelenen kongre öncesi Başkan Fatih Diniz ile ismi adaylık için geçen Ali Erten ikinci kez bir araya geldi. Diniz ile Erten'in yaptığı toplantıdan ortak liste kararı çıkmadı. Divan Kurulu ve derneklerden destek almasına rağmen maddi katkı beklentilerine karşılık bulamayan Diniz, görüşme sonrası aday olmayacağını yineledi.

Diniz, "Ben 'yüzü kızaran' bir yapıdayım. Personel, kadroya yükümlülüklerimi yerine getiremezsem bu işe soyunmam. Ali Erten aday olursa destek veririm ama yönetime girmem" dedi.

Ali Erten ise, Başkan Diniz'le görüşmesi sonrası adaylık açıklaması için süre istedi. Fatih Diniz'in kararını değiştirip yeniden aday olmak istemesi halinde karara saygı göstereceğini belirten Erten, "Seçime tek adayla gidilmeli. Bazı görüşmeler yapacağım. Mali tabloyu inceleyip bütçe konusunda neler yapabileceğime bakacağım. Ardından kesin kararımı vereceğim" diye konuştu.

Karşıyaka'da olağanüstü genel kurula 1 haftadan kısa süre başkanlık için henüz resmi olarak adaylığını koyan isim çıkmadı.