Arkas Spor'a Fransız Yıldız

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Arkas Spor, kadrosunu önemli bir oyuncuyla takviye etti.

İzmir ekibi geçtiğimiz sezon İtalya Ligi ekiplerinden CMC Ravenna'da forma giyen, aynı zamanda Fransa A Milli Takımı'nda da başarıyla mücadele eden 24 yaşında ve 1.98 metre boyundaki Kevin Tillie'yi kadrosuna kattı . Kanadalı Gordon Perrin ve Gavin Schmitt ile Sloven Matevz Kamnik'i kadrosunda tutarak yabancı oyuncu konusunda istikrarlı bir tutum sergileyen Arkas Spor, İtalya 1. liginin en iyi 3. manşetçisi konumundaki Tillie ile kadrosunu güçlendirdi.

Üniversite eğitimini Kanada ve Amerika'da tamamlayan Kevin Tillie manşet ve defanstaki üstün performansıyla Teknik Direktör Glenn Hoag'un önümüzdeki yıl en önemli kozlarından biri olacak. 24 yaşındaki smaçör 2009-2011 yıllarında Kanada'da Universite Thompson-Rivers, 2011-2013 yıllarında Amerika'nın UC Irvine, 2013-2014 yılında ise İtalya’nın CMC Ravenna takımlarının formasını giydi. Arkas Spor Kevin Tillie ile transferi noktalamış oldu.