Turgutluspor'a Futbolcu Başkan

Turgutluspor'da başladığı futbol yaşamını 2011-12 sezonunda yine Turgutluspor'da noktalayan Adnan Demirel, dün akşam yapılan olağan genel kurulda birbirinden güçlü 3 rakibiyle girdiği seçim yarışından zaferle ayrılıp kulüp tarihinin en genç başkanı oldu.

Yaşıtları sahalarda top koştururken 31 yaşında başkanlık koltuğuna oturan eski santrfor, seçildikten sonra, "Alt yapısından yetişip formasını giydiğim Turgutluspor'a başkan olarak en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Allah utandırmasın" dedi.

Iralmaz Havuzbaşı Düğün Salonu'nda saat 21.30 başlayıp, gece 02.00'de tamamlanan kongrede Adnan Demirel'in yanı sıra mevcut başkan Burçin Ayarcı, Sedat Kutlu ve Hayrettin İnan aday oldu.

247 üyenin izlediği genel kurul kulüp tarihinin en yüksek katılımlı kongresi olurken 121 oy alan Demirel başkan seçildi. Diğer adaylardan Ayarcı 78, Kutlu 41, İnan 3 oy alırken, 4 oy geçersiz sayıldı. Başkan Demirel, seçimden sonra babası Mustafa Demirel'in eline öperek başarı sözü verdi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Turgutluspor başkanlığana seçilen eski futbolcu Adnan Demirel'in listesi şu isimlerden oluştu:

Mehmet Solmaz, Cemal Gürefe, Murat Çevikkan, Gökhan Özkızılcık, Ömer Çetin, Faik Bağçecikli, Halil Fatih Çetinkaya, Muhammed Ali Eruysal, Mehmet Ali Önaç, Musa Aydın, Orçun Semizler.

BAŞLADIĞI YERDE NOKTAYI KOYDU

Turgutlu'da 1983 yılında doğan Adnan Demirel, futbola 14 yaşında Yedi Eylül İdman Yurdu'nda başladı. 16 yaşında Turgutluspor alt yapısına transfer olan Demirel, 18 yaşında profesyonel sözleşme imzaladı. Daha sonra sırasıyla Altay, Uşakspor, İnegölspor, Elazığspor, Bucaspor, Giresunspor, Alanyaspor, Torbalıspor ve Göztepe'de top koşturan Adnan Demirel, 2011-12 sezonunda Turgutluspor'a döndü ve yeşil sahalara da futbola başladığı kulüpte veda etti.