Teknik Direktör hastaneye kaldırıldı

Göztepe'de kasım ayında by-pass ameliyatı geçiren teknik direktör Kemal Kılıç, Tavşanlı Linyitspor yenilgisinin ardından fenalaştı. Nefes almakta güçlük çeken Kılıç, ambulansla Özel Tınaztepe Hastanesi’ne kaldırıldı. Sarı-kırmızılı ekibin golcüsü Şaban da olaylar sırasında elinden yaralandı. Soyunma odasına giden koridorlarının kapısını kıran taraftarlar nedeniyle saatlerce statta mahsur kalan Göztepeli futbolcular ve teknik heyet büyük korku yaşadı.

BAŞKAN ALTINBAŞ TARAFTARA SIĞINDI

Göztepe’yi 2007’de amatör kümede oynadığı dönemde satın alan, sarı-kırmızılı ekiple 2008’de 3. Lig, 2009’da 2. Lig, 2010’da 1. Lig’e çıkmanın sevincini yaşayan Başkan İmam Altınbaş stadı sağduyulu taraftarların aracıyla terkedebildi. Maç bitmeden bir grup taraftarın saldırmak istediği Başkan Altınbaş, olaylar yatıştıktan sonra iki taraftarın özel aracıyla stattan ayrıldı.

BASINA SALDIRI

Atatürk Stadı ve çevresinde, ardından Güzelyalı’da terör estiren Göztepeli taraftarlar basın mensuplarına da saldırıda bulundu. Stadın kırılan koltuklarından basın tribününe atan fanatikler, görev yapmaya çalışan Doğan Haber Ajansı muhabirleri Kadir Özen ve Mücahit Bektaş’a da saldırdı. Özen, bir grup taraftar tarafından darbedilirken Bektaş’ın kafasına sert bir cisimle vuruldu. İki basın mensubu ayakta tedavi edildi.