Altınordu'dan Doğaya 1500 Fidan

İzmir'in başarılı futbol takımı Altınordu, Ege Orman Vakfı ile ağaçlandırma protokolü imzaladı. İmzalanan protokol kapsamında, Ege Orman Vakfı'nın Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü işbirliği ile devam eden İzmir-Çeşme otoyol kenarı ağaçlandırma çalışmasının bir parselinde 1500 fidan Altınordu adına yeşerecek.

1500 fidanı, Türkiye şampiyonu olan Altınordu Futbol Eğitim Kurumu (AFEK) U13 takımına armağan eden Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Çocuklarımızın sadece iyi birer futbolcu olması yetmez. Böylesine önemli sosyal projelerin de içerisinde yer alarak iyi vatandaş olmaları da gerekiyor” dedi.

Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Narin'de Türk futbolu için fidanlar yetiştiren Altınordu'nun doğaya da yeni fidanlar kazandıracağını belirterek, “Mazisi 100 yıla yaklaşan Altınordu'yu doğaya katkılarından dolayı kutluyorum. İmzaladığımız protokol ile İzmir-Çeşme otoyolunda devam eden ağaçlandırma çalışmamızın bir parselinde 1500 fidan Altınordu adına yeşerecek" dedi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan ise Ege Orman Vakfı'nın İzmir'in en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunun altını çizerek, “Bu tarz projelerin içerisinde yer almayı, daha kaliteli bir yaşama ulaşma açısından çok önemsiyoruz. Çocuklar böyle işlerin içerisinde olacak ki farkındalıkları gelişecek. Çocuk ve ağaç, bu ülkenin geleceği. Bizler de geleceğimiz olan çocuklarımız için 1500 fidan dikiyoruz. Bunu bir başlangıç olarak görüyor ve örnek olmasını arzu ediyorum” diye konuştu.