Ağzına sağlık Drogba

Avrupa'daki statlarda zaman zaman karşılaşılan iğrenç ırkçı göndermeler maalesef dün de Türkiye'de yaşandı. Dünkü Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sırasında taraftarlardan birisinin Sarı Kırmızılı oyunculara muz göstermesine Drogba müthiş bir cevap verdi.

Bir Twitter kullanıcısının olayı hatırlatması üzerine yıldız oyuncu, insanoğlunun maymundan geldiğini iddia eden bir evrim fotoğrafını yayınlayarak cevap verdi. Ayrıca yayınladığı fotoğrafın altına şu ifadeleri yazdı:

"Tarihin küçük bir parçası, seni incitmesin!" "Bana maymun diyorsunuz ama 2008’de Chelsea, Fenerbahçe’yi yendiğinde ağlıyordunuz... Bana maymun diyorsunuz ama geçen sene ben Şampiyonlar Ligi’ni kazanırken ekranlarınızın önünde sevinçten zıplıyordunuz... Bana maymun diyorsunuz ama Galatasaray’la şampiyonluk yaşadığımda deliye döndünüz...”

Drogba, kendisine maymun diyen kişiye, çok anlamlı bir hatırlatmada bulundu:

“Ve en kötüsü; bana maymun diyorsunuz ama dün benim maymun kardeşimin attığı iki golde de sevinçten zıpladığınızı unutuyorsunuz... Ve kendinize gerçek taraftar diyorsunuz, öyle mi?” “Bana destek verenlerin yorumlarını okuyun ve onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışın... Arkamda duran herkese teşekkür ediyorum ve sizi artık daha çok seviyorum."