Zorba affetmiyor

Akhisar Belediyespor’a ara transferde gelen, attığı gollerle yeşil-siyahlıları ayağa kaldıran Zorba filminden mülhem ''Zorba'' lakaplı Yunan oyuncusu Teofanis Gekas, Mersin İdmanyurdu galibiyetinin de mimarı oldu. Ligde daha önce İstanbul Büyükşehir, Sivasspor, Trabzonspor, Kasımpaşa, Beşiktaş’ı yıkan, Bursaspor deplasmanında takımına 1 puan kazandıran 'Gekas toplamda gol sayısını 12’ye çıkarttı.

-HAMZAOĞLU TEMKİNLİ-

Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle son hafta öncesi kurtuluş yolunda büyük avantaj elde eden Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu temkinli konuştu. Henüz ligde kalmayı garantilemediklerini belirten Hamzaoğlu, “Oynanmamış bir maçımız daha var. Orduspor’u da yenip kurtuluşumuzu ilan edeceğiz” dedi.

Maç boyunca puan tablosunu yakından ilgilendiren Sivasspor-Karabükspor ve Trabzonspor-İstanbul BŞB karşılaşmalarının sonucuyla ilgilenmediğini söyleyen Hamzaoğlu, "Rakiplerin aldığı sonuçları 90 dakika bittikten sonra öğrendim. Oyuncularıma maç boyunca temkini elden bırakmamalarını, skor ne olursa olsun galibiyet kovalamalarını söyledim. Çok mutluyuz. Sezon boyunca büyük emek verdik. Ligde kalmayı hak ediyoruz ve kalacağız” diye konuştu. 

İYİ MÜCADELE SERGİLEDİK

Ligden düşmesi kesinleşen, formalite maçlarına çıkan Mersin İdman Yurdu’nda Teknik Direktör Hakan Kutlu, Akhisar karşısında iyi mücadele sergelediklerini söyledi. Futbol adına yapmaları gereken herşeyi yaptıklarını belirten Kutlu, "Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Akhisar son dakikada kaptırdığımız topu iyi kullanarak golü attı. Rakibi kutluyorum” dedi.