Kupa finalinin bilet fiyatları belirlendi

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak final maçının biletleri satışa çıktı. 22 Mayıs Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmanın biletleri, 100 ve 50 TL olarak belirlendi. 
TFF’nin İstinye’ndeki binasında gerçekleştirilen Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin organizasyon toplantısına, 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve her iki kulübün temsilcileri katıldı. Toplantıda, Fenerbahçeli futbolseverlerin Kapalı ve Saatli Kale Arkası Tribün; Trabzonsporlu futbolseverlerin ise, Maraton ve Gençlik Kale Arkası Tribün’de yer almaları kararlaştırıldı.
İnternet üzerinden sadece ’tff.org’ üzerinden alınabilecek karşılaşma biletlerinin satışına, 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 16.00’ya kadar devam edilecek. İnternet üzerinden alımı gerçekleştirilen biletler, 72 saat içerisinde kargo ile ücretsiz olarak sahiplerine ulaştırılacak.
Bilet kalması durumunda, 20 Mayıs Pazartesi gününden itibaren 19 Mayıs Stadyumu Saatli Kale Arkası ve Gençlik Parkı Kale Arkası gişelerinden sadece nakit olarak satış yapılacak. İnternet ve bilet gişelerinde, her bir TC kimlik veya Pasaport numarasına en fazla 2 adet bilet satılacak.
Karşılaşmayı seyredecek Engelli ve Gazi futbolseverlerin ise, biletlerini, 21 Mayıs Salı günü saat 14.00’ten itibaren stadın yanında bulunan TFF Bilet Gişesi’nden alabilecekler.
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının filet fiyatları şu şekilde:
“Maraton 100 TL, Saatli Kale Arkası Tribün 50 TL, Kapalı Tribün 100 TL, Gençlik Kale Arkası Tribün 50 TL.”