Emekçi Eller İzmir'i Çizdi

Buca Kent Konseyi Evka-1 Semt Evi Kursiyerlerinden İzmir’in nostalji dolu geçmişine yolculuk yaptıracak resim sergisi açıldı.

Buca Belediyesi, Buca Kent Konseyi ve Buca Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen ve yağlı boya tablo resimlerin yer aldığı sergi açılışına Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Dere, Buca Kültür İşler Müdürü Sakine Akyüz Buca Kent Konseyi Genel Sekreteri Yıldız Yılmaz Kurt ve kursiyerlerin resim öğretmeni Nesrin Yılmaz katıldı. İzmir’in eski ve yeni resimlerinin yer aldığı serginin açılışında konuşan Buca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Recai Dere, Buca Belediyesi ile ortak çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

Dere, “Burada el emekleri ile eski İzmir’imizi tekrardan ortaya çıkarttıkları sergi için bir aradayız. Belediyemiz ile her zaman her yerde beraber birlikte çalışmaktan zevk alırız. Her yerde bunları dile getiriyoruz. Çünkü belediye halkımız için var. Halk Eğitim de halkımız için var” dedi.

Buca Belediyesi Kadın Aktivite Merkezi’nde vatandaşlara ücretsiz olarak sergilenen resimler 17 Mayıs tarihine kadar katılımcılarını bekliyor. (HK)