Sertab krizi aşıldı

Buca Belediyesi'nce Buca Arena'da planlanan Sertab Erener konserine, Bucaspor yönetiminin ''play off maçı öncesi zemin bozulacak'' itirazıyla başlayan kriz, sanatçının tarih değişikliği önerisini kabul etmesiyle aşıldı.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Guinness Rekorlar kitabına girmek üzere 40 bin kişiyle Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nin okunması için Buca Arena Stadı’nda 18 Mayıs’ta düzenleyecekleri Sertab Erener Konserinin, 2 Haziran 2013 Pazar gününe ertelendiğini duyurdu.

Tatı, Buca ve Buca’nın özeli olan Bucaspor’un menfaatlerinin en önde olduğunu kaydederek, “Ülkemizin çok değerli bir sanatçısını Buca’da ağırlama planımız çok önceden belirlendi. Ancak play-off maçlarının tarihi ile sonuçta çakıştı. Değerli Sanatçımız Sertab Erener’in de oluruyla konserimizi 2 Haziran’a erteledik” dedi.

Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Bucaspor 23 Mayıs Perşembe günü torku Konyaspor ile Buca rena'da play off müsabakası oynayacak.

Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur, Spor Toto Süper Lig yolunda Play-off mücadelesi öncesi böyle bir konserin Buca Arena Stadı çimleri üzerinde yapılmasını ''şaka'' gibi değerlendirdiğini söylemişti.