Holigon vahşeti kamerada

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi dönüşünde Edirnekapı Metrobüs istasyonunda Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım’ın ölümü ile sonuçlanan kavga MOBESE kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kayıtlar maç sırasında cinayet zanlısı Yusuf O.’nun Fatih’te bir kahvehane önünde Galatasaray formalı görüntüsü ile başlıyor.

Arkadaşı ile birlikte Fevzipaşa Caddesi’nde yürüyen zanlı, Edirnekapı metrobüs istasyonuna geliyor. Arkadaşını uğurlayan zanlı Yusuf O., metrobüs merdivenlerinden çıkan Fenerbahçeli grup ile karşılaşıyor. Bu sırada aralarında Burak Yıldırım’ın da bulunduğu Fenerbahçe taraftarları ile tartışan zanlı , bıçağını çıkartarak sallamaya başlıyor. Fenerli taraftarları kovalayan Yusuf O., Burak Yıldırım’ı bıçaklıyor. Zanlı, son olarak cinayet sonrası Galatasaray formasını çıkarmış bir şeklide görülüyor.

POLİS SARAI SIERRA CİNAYETİNDE UYGULADIĞI YÖNTEMİ İZLEDİ

Olay sonrası güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen polis, Yusuf O.’nun görüntülerine ulaştı. ABD’li turist Sarai Sierra cinayetinde uyguladığı yöntemle güvenlik kameralarını cinayet saatinde geriye doğru giderek saatlerce izleyen polis, zanlı Yusuf O.’nun kan izini takip etti. Yusuf O.’nun benzi istasyonuna girdiğini belirleyen polis, izleri takip ederek cinayeti aydınlattı. 

MOBESE görüntüleri az sonra haberegeli.com'da...