Selçuk Efes Spor dönüyor

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zynel bakıcı, beraberindeki Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel, Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Osman Başterzi ile birlikte Selçuk Efes Spor’un seçilen yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, başarılı bir genel kurul toplantısı gerçekleştiren Selçuk Efes Spor’un yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek Selçuk Efes Spor’da yöneticilik yapmanın ayrı bir gurur taşıdığına dikkat çekti, yeni yönetime başarılar diledi.

 Selçuk Efes Spor Başkanı Hakan Bayraklı, üç maçta üç galibiyet aldıklarını, hedeflerinin Efes Spor’u özlenen günlerine geri döndürmek olduğunu belirterek “Yeni yönetim olarak önceliğimiz bu sene takımımızı tekrar süper amatör lige taşıyıp önümüzdeki sezonda süper amatör şampiyonluğuyla BAL ligine çıkmak. BAL liginden sonraki süreçte 2 sene içerisinde takımımızı layık olduğu yere profesyonel lige 3. lige çıkarmaktır. Efes Spor’u altyapıda ki gelişimlerle, Belediye Başkanımızın ve tüm Selçuk halkının desteğiyle de bunu başaracağız.1943 kuruluşlu takımımız kısa süre içerisinde hak ettiği yerde olacaktır. Futbolun yanı sıra voleybol, basketbol gibi 7 branşta daha hizmet vererek, Selçuk halkını tekrar sporla barıştıracağız” dedi.

“Efes Spor ilçemizin lokomotif takımıdır” İlçedeki diğer kulüplere olduğu gibi Selçuk Efes Spor’a da gereken desteğin verileceğini, ancak bununla ilgili dokümanların hazırlanıp dosya halinde kendisine iletilmesi gerektiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Efes Sporda yöneticilik yapmanın bir ayrıcalık olduğunu, dolayısıyla geçmişten günümüze birçok başarılara imza atmış olan ilçenin ilk spor kulübüne destek olmanın önemine değindi. Bunun bir sosyal sorumluluk olduğuna dikkat çeken Bakıcı, bu konuda sadece Belediye’nin değil, Selçuk’taki diğer Sivil Toplum Kuruluşları ile kurumların da bu kulüplerin tamamına destek vermesi gerektiğini belirtti.

Başkan Bakıcı, “Selçuk Efes Spor ilçemizin lokomotif takımıdır. Biz belediye olarak kurumlarla ortak çalışmalar yürütmek zorundayız. Çocuklarımızın özellikle kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasının en önemli ayağı sportif faaliyetler içerisinde bulunmalarıdır. Bu konuda üzerimize düşen görevi yerine getirmeye her zaman hazır olduğumuzun bilinmesini istiyorum” dedi.

Takımlarımıza kaynaklar oluşturulacak Yapılan ziyarette Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Osman Başterzi ve Başkan Yardımcısı Dr. Bülent Cinel de, sporun önemine değinip, takımların kalıcı gelir elde edebileceği çalışmaların yürütüldüğünü belirttiler. Selçuk Efes Spor’un yeni yönetim kurulu üyeleri, Başkan Bakıcı’yı hafta sonu oynanacak olan Beydağ maçına davet ettiler.