İvana gelinlik giydi

"If Wedding Fashion İzmir - 9. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı"nın ilk gününde gerçekleştirilen firma defileleri, fuar ziyaretçilerine ve sektör temsilcilerine adeta görsel şölen sundu. Fuarın ilk gününde 14.00 ve 16.00 saatlerinde yapılan defilelerde, Duman Ajans modellerinin yanı sıra ünlü sunucu Ivana Sert, oyuncu Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva, Elif Ece Uzun, Merve Büyüksaraç ve Irmak Atuk gibi ünlü mankenler de görev aldı.

Sadece fuar için bir günlüğüne İzmir'e gelen ve tek bir gelinlik giyen Ivana Sert, podyuma çıktıktan sonra "Şimdi yanıma aşkımı çağırıyorum" diyerek oğlu Ateş'i davet etti.

Damatlığa benzer kostümle annesinin yanına gelen minik Sert, usta mankenler gibi poz vermeyi de ihmal etmedi. Fuar kapsamında düzenlenen katılımcı firma solo defileleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. İzmir'e görsel bir moda şöleni yaşatan IF Wedding Fashion İzmir'de, firma defilelerinde en son gelinlik, abiye trendleri görücüye çıktı.

Fuarın ilk günü Hol 5'te düzenlenen defilede, fuar katılımcıları Miracle World ve Osmanlı Moda ile Moda Turka en yeni kreasyonlarını sergiledi. İzmir'in güçlü firmalarından Osmanlı Moda ile Moda Turka, IF Wedding Fashion İzmir'e özel olarak hazırladığı 45 parçalık tasarımlarını solo defilesinde sergiledi.

 

 

 

 

Koreografisini Serkan Duman'ın hazırladığı defileler, Duman Ajans modellerinin ve Survivor yarışmasının başarılı ismi Sahra Işık ile ünlü mankenler Irmak Atuk ve Merve Büyüksaraç'ın katılımıyla gerçekleştirildi.