EBSO'da görev dağılımı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar başkanlığında gerçekleştirilen ilk Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına H. İbrahim Gökçüoğlu ve Erdoğan Çiçekçi getirildi.

Hüseyin Vatansever ise Sayman Üye oldu. İlk adımı 2 Mayıs günü gerçekleştirilen şölen havasındaki meslek komiteleri ve meclis üyeliği seçiminin ardından 9 Mayıs günü tüm Odalara örnek teşkil edecek bir Yönetim Kurulu, Meclis Başkanı ve Divanının seçimini gerçekleştirdiklerini ifade eden EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, şöyle konuştu:

“Birlikte yol alacağımız Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu Üyelerimizi ve TOBB Genel Kurul Delegelerimizi seçtik. Tüm bu süreçte katılımlarıyla Odaya yakışır bir seçim geçirmemizi sağlayan her bir üyemize gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz dönemin ardından gelen bu sonuçları, bizlere olan güvenin bir eseri olarak nitelerken aldığımız sorumluluğun da fazlasıyla bilincindeyiz. Zira bu gururla, bulunduğumuz makamların saygınlığını koruyarak, üyelerimizin konularına çözüm noktası olmaya yine devam edeceğiz.”

 Yönetim Kuruluna katılan üç yeni isimle birlikte yenilendiklerini ve güçlendiklerini ifade eden Yorgancılar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu dinamizm ile yeni dönemimizi; üyelerimiz ve İzmir bağlamında daha verimli, daha üretken geçireceğimizden şüphemiz bulunmamaktadır. Her bir arkadaşımın üstlendiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğine yürekten inanmaktayım. Çünkü biz birlikte yol aldık, birlikte başaracağız. Geçtiğimiz 4 yıl bunun bir kanıtıdır. Aynı dostluk anlayışı içinde, aynı sorumluluk bilincinde çalışmaya, üretmeye, Odamızı, üyelerimizi ve İzmir’i bize yakışan şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. EBSO’lu olmak bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığın sorumluluğu ile özellikle de ülkemizin geçtiği bu zor dönemde, Odamızın tüm organları ile birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceğimizin altını çizer, yeni dönemimizin hayırlı olmasını dilerim.”