İşte Altay'ın dördüncü hocası

Haftalardır kötü gidişi sonlandıramayan Altay'da, Yalçın Koşukavak ile anlaşıldığı resmen duyuruldu. Siyah beyazlı yöneticiler Koşukavak ile anlaşmaya varıldığını söyledikten sonra Ankaragücü deplasmanına genç teknik adamla gidilmemesi, çeşitli söylentileri beraberinde getirmişti.

Ankaragücü maçının 2-0 kaybedilmesinin ardından Koşukavak'la sezon sonuna kadar her konuda anlaşma sağlandığı açıklandı. Lige Ramazan Torunoğlu ile hazırlanan ancak sezon başlamadan genç teknik adamla vedalaşan yönetim, Mesut Toros ve Serhat Güller'in ardından Yalçın Koşukavak'ı getirdi. Böylece daha sezon bitmeden takım 4'üncü teknik adama emanet edilmiş oldu.

Altay'da kalecilik kariyerine başlayan Yalçın Koşukavak, 1 sezon siyah beyazlı formayı giydikten sonra sırasıyla Turgutluspor, Batman Petrolspor, Şanlıurfaspor, Boluspor ve Altınordu'nun kalesini korudu. Aktif futbol yaşantısını noktaladıktan sonra Göztepe, Karşıyaka, Manisaspor ve Şanlıurfaspor'da antrenörlük yapan Koşukavak yalnızca, Bursa Nilüferspor'da teknik direktör olarak çalıştı.