Karısını döven adamdan ahlak dersleri

Türkücü Nihat'tan sonra Özgecan'ın hatırasına saygısızlık edenlerin arasına bir isim daha katıldı. SGK'da memurken sosyal güvenlik konusundaki uzmanlığını kullanarak, servet sahibi olunca, 2010 yılında eşini dövdüğü, bıçakladığı, ayrıca baldızıyla ilişkiye girdiği iddiasıyla kamuoyunun gündemine gelen Ali Tezel'in attığı tahrik içerikli twitler, her kesimden tepki çekti.

Hunharca katledilen Özgecan'ın hatırasına saygı duymak yerine "Tecavüz eden Sünni, tecavüz edilen Alevi olunca AKitler sissiz kaldı" diye twit atarak akıl almaz bir kışkırtıcılık örneği sergiledi. Tezel, bir de "Alevi eline beline diline sahip, olur, Sünni neresine sahip olabiliyor" diye, "mezhep ayrılığı gözeterek, toplumun bir kesimini alenen tahkir etmekte" bir sakınca görmedi. Bu twitleri atanın karısını dövmesi, bıçaklayan ve baldızıyla adı anılan bir kişi olması "dinime küfreden bariMüslüman olsa" deyimini hatırlattı.

 Özgecan'ın acılı babası da Ali Tezel 'in konuyu başka yönlere çekmesine tepki göstererek, "Bizi acımızla bıraksınlar" dedi.

GÜLBEN HAKKATEN "ERGEN"

Gülben Ergen de zanlının bozkut işaretiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, işi Ülkücülere bağladı. Bu ucuz yakıştırma Ülkücü camiada büyük tepkiye neden oldu.