Buca'dan Nepal'e yardım

Bucalı Hacer Aydın, Nepal'de meydana gelen depremlerden önce Nepal ziyareti sırasında çektiği fotoğrafları Buca Belediyesi'nin desteği ile satışa çıkardı.

Aydın, belediye önünde açtığı serginin gelirini Nepal'deki depremzedelere göndereceklerini söyledi. Geçtiğimiz aylarda meydana gelen 7.8 ve 7.3 şiddetinde depremler ile sarsılan Güney Asya ülkesi Nepal'e Buca'dan yardım eli uzatıldı.

Bucalı Hacer Aydın, depremden önce Nepal ziyareti sırasında çektiği amatör resimleri belediye hizmet binası önünde satışa çıkardı. Aydın, Buca Belediyesi'nin destekleri ile açtığı serginin gelirini Nepal'deki depremzedelere göndereceklerini söyledi. On binlerce insanın öldüğü ve binlerce insanın yaralandığı depremler karşısında duyarsız kalmayan emekli memur Hacer Aydın, Buca Belediyesi'nin destekleri ile açtığı serginin gelirini Nepal'de ki depremzede göndereceklerini söyledi. Buca Belediyesi hizmet binası önünde açılan ve 4 Haziran'a kadar açık kalacak sergide, Hacer Aydın'nın deprem öncesinde Nepal ziyareti sırasında çektiği amatör resimler yer alıyor.

NEPAL'DEKİ DOSTLARI YARDIM İSTEDİ

Depremden önce Nepal'e birçok kez ziyarette bulunduğunu ve ziyaretleri sırasında Nepal'de dostlar edindiği söyleyen serginin mimarı Hacer Aydın, depremin ardından Nepal'deki dostlarının kendisini arayarak yardım istediğini söyledi. Emekli memur olması dolayısıyla tek başına yardım gönderemediğini belirten Aydın, bu sergiyi açmaya karar verdiğini dile getirdi.