İzmir'i selamladı, Kocaoğlu'nu övdü

İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menderes'ten başlayarak çevre ilçeleri turladı. Havaalanında KIlıçdaroğlu'nu Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Bedri Serter, milletvekilleri, milletvekili adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları, parti örgütü ve çok sayıda partili karşıladı.

İlk durak Menderes Kente gelen Menderes ilçesi oldu. Günboyu Torbalı, Selçuk, Ödemiş Bayındır Kemalpaşa Aliağa Çandarlı son olarak Dikili ilçesini turlayan Kılıçdaroğlu seçim otobüsünden halkı selamladı. Kılıçdaroğlu daha sonra Torbalı'ya hareket etti. Menderes'ten Torbalı'ya karayolu ile geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun önünü kesen çifçiler koç keserek kanını alnına sürdü.

Burada konuşan Kılıçdaroğlu, "Allahın izniyle 8 Haziran'da Başbakan olacağım. Yoksulluğu ve işsizliği bu bayrak altında yok edeceğim" dedi.

İzmir'in ilçelerini ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tire'de halka seslendi. Otobüs üzerinde halkı selamlayan Kılıçdaroğlu, “İstiyorum ki esnaf, çiftçi, işçi, sanayici kazansın. Hiçbir evde aç ve açıkta kimse kalmasın" dedi.

KOCAOĞLU'NA ÖVGÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Azizi Kocaoğlu'na da otobüsten halkı selamlatan Kemal Kılıçdaroğlu, “Bir kent adam gibi nasıl yönelir, bütün ilçelere nasıl hizmet verilir Aziz başkan bir kurs versin onlara. İstanbul ve Ankara'daki başkanlar gelip öğrensinler" dedi.