Göksu kaldı, Rıza gitti

PTT 1. Lig’te çok başarılı bir sezon geçiren kadroyu önemli ölçüde koruyan Altınordu, golcü Göksu Türkdoğan ‘ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Geçen sezon 15 golle kariyer rekoru kıran tecrübeli forvet “Altınordu’da kaldığım için çok mutluyum. Futbol hayatımın en verimli dönemlerinden birini burada geçiriyorum. Altınordu’muzun bu önemli sürecine katkı sağlamış olmayı gerçekten çok önemsiyorum. Takım içi sevgi - saygı duygusu, disiplinli ve çok çalışmayla geldiğimiz bu noktayı, yeni sezonda daha da yukarıya taşımak istiyoruz” dedi.

Bu arada Rıza Efendioğlu ise Süper Lig’ten bu sezon PTT 1. Ligi’ne düşen Kardemir Karabükspor ile anlaştı. Sportif Direktör Murat Dizdar, Rıza’ya yeni takımında başarılar dilerken, verdiği emekleri için teşekkür etti. Altınordu, 2015-2016 sezonu hazırlıklarına 25 Haziran Perşembe günü yapacağı antrenmanla başlayacak. Saat 18:00’de Selçuk-Efes Tesisleri’nde yapılacak ilk çalışmaya yeni transferler Uğur Arslan Kuru, Emre Kara ve Yener Arıca ile yeniden anlaşma sağlanan kaleci Tolgahan Acar da katılacak.