Buca'da bol sohbetli iftar

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı muhtarlar ile iftar yemeğinde buluştu. Gölet Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Piriştina, mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun görevde olduğu her güne yansıması temennisinde bulundu. Piriştina, muhtarlara “Sizler bizleri yalnız bırakmadığınız sürece Buca’da daha keseceğimiz çok kurdele var” diye seslendi.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yerel yönetimin ilk adımı olarak adlandırdığı muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Piriştina’nın ev sahipliğinde Gölet Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğine Bucalı muhtarlar aileleri ile birlikte katıldı. Ramazan ayının tüm Müslüman alemi için hayırlara vesile olmasını dileyen Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur, ”Belediye başkanımız her sene olduğu gibi bugün de bizi bu güzel sofranın etrafında buluşturdu kendisine sizlerin ve derneğim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik ruhunu görev süresinde kalan 45 aya yansıtacaklarını söyleyen Başkan Piriştina, muhtarlar ile böyle güzel bir akşamda birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Piriştina, “Bugün burada sizlerle olmak ayrı bir anlam ifade ediyor. Şimdi çok önemli 45 ay var önümüzde. Bu 45 ayda çok önemli kurdeleler keseceğiz, projeler yapacağız, temeller atacağız. Bizler sizlerle birlikte olduğumuz sürece kalan 45 ayda çok daha güzel işler yapacağız” diye konuştu.