Kaf-Kaf'ta kılıçlar çekildi

Karşıyaka'da Erdal Acar'ı temsilen yönetime giren Devrim Acar, yönetimin kendileriyle ilgili yaptığı, 'Destekleri resmi sponsorluk sözleşmesiyle olsun, yoksa bu iş biter' açıklamasına tepki gösterdi.

Futbol takımının PTT 1. Lig maratonunun başlamasına 2 gün kala yapılan açıklamanın manidar olduğunu belirten Devrim Acar, "Taraftar bizi istediği sürece bir yere gitmeyiz. Ama artık Başkan Ali Erten ve ekibiyle kılıçlar çekildi. Meydanı onlara bırakmayacağız. Erdal Acar'ın kulübe desteği sürecek ve Süper Lig sözünü tutacağız. Yönetimin yerinde olsam istifa ederdim" dedi.

Kulübe nakit ödemeler ve senetlerle birlikte toplam 15 milyon TL kaynak aktardıklarını söyleyen Acar, "Biz sponsor değiliz. Tüm ödemeler bağış olarak benim tarafımdan yapıldı. Normalde tesislerin önünden geçmeyecek futbolcuları takıma kazandırdık. Transferleri hocamızın isteğiyle bizzat ben yaptım. Yönetim dünkü açıklamayı, 'Alacağımızı aldık, çekip gitsinler' diye yapmış olabilir. Hukuk kuruluyla muhatap olacağımız söyleniyor. Ali Erten daha yönetime seçilmeden transfer yasağı için ödeme yaptık. O zaman hukuk yoktu şimdi mi var. Bunlar apartman yönetcisi bile olamazlar" diye konuştu.

"BAŞARI FATİH DİNİZ'İN VE YAŞAR'IN"

Necati Ateş ile sözleşme imzaladıkları sırada yönetimin kapı kapı gezerek 500 bin liralık borcu kapatmak için borç aradığını dile getiren Acar, "Gelip efendi gibi biz bu parayı bulamadık deseler di, onu da verirdik. Belki de şimdi onun kompleksini yaşıyorlardır. Basketbol takımına gelecek olursak, geldiğimiz ilk günden itibaren takımın başarısında katkısı olan herkesi defalarca takdir ettik. Bu yönetimin içinde olmama rağmen üstüne basa basa diyorum ki, bu yönetimin bu şampiyonlukta en ufak bir payı yoktur. Bu başarı Fatih Diniz döneminin başarısıdır. Bu takımın kurulmasında sponsor olarak en büyük etken Selçuk Yaşar ve Yaşar Holding'dir. Erdal Bey, defalarca kulüp üzerinden Selçuk Yaşar ve Yaşar Holding'den randevu talep etmesine rağmen yönetim inatla görüşmeyi engelledi" dedi.

300 BİN LİRALIK MESAJ

Pınar KSK'nin şmpiyonluğu sonrası 6 Temmuz günü Cumhurbaşkanı'na yapılan ziyarete de değinen Acar, "Bizler bu ziyarette kulübümüze ne destek alırız diye onun peşindeydik. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından salon sözü verildi, stadın önü açıldı. Kulübün menfaatleri için yapılmış bir toplantıydı. Ziyaretin gerçekleştiği 6 Temmuz günü bize 300 bin liralık para yatmıyorsa, Ufuk Hoca saraya girmiyor diye mesaj geldi. 300 bin lirayı yatırmazsanız saraya girmiyorum diyen birisi KSK'li de, buna çanak tutan yöneticiler KSK'li de ben mi KSK'li değilim. Erdal Acar bu kulübe 15-16 milyon lira destek verdi. Böyle bir şey olabilir mi? Biz hemen 300 bin lirayı Selim Çınar'ın hesabına geçtik. Sonra o paraya ne oldu bilmiyorum. Bu mu KSK sevgisi" diye belirtti.