Vali Kıraç'ın veda ziyaretleri

Diyarbakır'a atanan Vali Cahit Kıraç, DTO İzmir Şubesi’ne veda ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette, DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Géza Dologh, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Öztürk, Can Özgen ile Şube Müdürü Halil Hatipoğlu yer aldılar.

Vali M.Cahit Kıraç, İzmir’de görev yaptığı 6 yıllık süreç içerisinde Deniz Ticaret Odası ile çok iyi ilişkilerinin bulunduğunu, aynı iletişimin bundan sonrada devam edeceğine inandığını söyledi. Vali Kıraç; “Önemli olan hoş bir seda bırakmak. Ben İzmir’in ne ilk ne de son valisiyim. EXPO ile ilgili konuda da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çünkü, plan çok iyi yapılmış durumda. DTO İzmir Şubesi’ni Yürütme Komitesi’nde temsil eden Géza Bey’in de aralarında bulunduğu Yürütme Komitesi Üyeleri işlerin nasıl yürüyeceğini biliyor. Sorun olacağını sanmıyorum” diye konuştu.

DTO İzmir Şube Başkanı Géza Dologh ise Vali Kıraç ile çok iyi çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, “İzmir’de bir dostunuzun olduğunu unutmayın. EXPO sevincini birlikte yaşamak üzere Kasım ayında sizleri aramızda görmek bizleri mutlu edecektir” dedi. Ziyaret sırasında ayrıca, Vali Kıraç’a “denizciler olarak sizi unutmayacağız” sözünün yazılı olduğu yelkenli plaketi takdim edildi.