İzmir'de "Hadise" var

Ünlü sanatçı Hadise, sıra dışı tasarımlarıyla ön plana çıkanların markası Twist'in işbirliği ile hayata geçirdiği 'Hadise for Twist' koleksiyonu için İzmir'de modaseverlerle buluştu. Ünlü sanatçı Hadise, sıra dışı tasarımları ve yenilikçi tarzıyla ön plana çıkanların markası Twist'in işbirliği ile hayata geçirdiği 'Hadise for Twist' koleksiyonu tanıtımı kapsamında Agora Alışveriş Merkezi Twist mağazasında moda severler ve hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü sanatçının koleksiyonunu merak eden moda severlerin yanı sıra hayranları da yalnız bırakmadı. Kapıda uzun kuyruklar oluşurken, Hadise'yi görebilmek için herkes adeta birbiriyle yarıştı.

HAYRANLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kimi hayranları Hadise'yle bol bol fotoğraf çektiriken, kimileri de gözyaşlarını tutamadı. Hadise'ye 6 yıldır ulaşmaya çalışan hayranlarından Tuğba Altun, gözyaşlarını tutamayarak '6 yıldır bu anı bekliyorum. Bütün konserlerine gittim. Uzun zamandır onunla tanışmayı bekliyordum. Onu görünce dayanamadım. Çok samimi bir bayan, çok güzel. Ekranlardan görüyordum hep, yüzyüze gelme şansım olmamıştı. Kendisini çok seviyorum. Yasak olmasına rağmen bana sarıldı' dedi.

HADİSE FOR TWİST KOLEKSİYONU

Hadise ve Twist tasarım ekibinin uzun süren çalışmalarının ardından hazırlanan, modern siluetlerin farklı kumaşlarla birleştiği rock esintileri ve feminen tasarımların ön planda olduğu koleksiyon Rock Şıklık, Cool Leopar, Kırmızı Etkisi ve Yıldız Işıltısı olmak üzere dört ayrı temada toplam 44 parçadan oluşuyor.

Modern siluetlerin farklı kumaşlarla birleştiği rock esintileri ve feminen tasarımların ön planda olduğu Hadise for Twist Koleksiyonu'nda siyah, ekru, kırmızı ve bej renkler ağırlıkta. Koleksiyonun en gözde parçaları arasında; trok ve kuşgözleri ile zenginleştirilmiş süet uzun pardesü, metal tokalı deri kemer aksesuarlı skater elbise, biker deri pantolon, inci detaylı biker deri ceket, kırmızı şeritli leopar desen kürk, uzun leopar desen hırka, leopar desenli payet ile işlenmiş mini elbise, kırmızı wrap büstiyer ve pantolon takımı, omzu bantlı kırmızı skater elbise, kırmızı kuşgözü detaylı mayo, gümüş rengi pardesü, gümüş rengi deri korseli mini elbise, parlak boncuk püsküllü kalem elbise yer alıyor.