Özdilek'te 14. yıl gururu

İZMİR'deki Özdilek Alışveriş Merkizi 14. yılını sevilen radyocu Geveze ile kutu kutu yarışmasıyla müşterilerine hediyeler dağıtarak kutladı.

Özdilek Holding yatırımı olarak İnciraltı bölgesinde 2001 yılında ziyaretçilerine kapılarını açan Özdilek Alışveriş Merkezi, 14. yılını geride bıraktı. 14. Yıla özel düzenlenen birçok kampanya ve etkinliğin yanında 15 Kasım Pazar günü ünlü radyo programcısı Geveze, Özdilek Alışveriş Merkezi'nde eğlenceli bir yarışma ile bol bol hediye dağıttı. Özdilek Alışveriş Merkezi 14. yıla özel düzenlediği tekstil ürünlerinde 4 al 3 öde, ev tekstili ürünlerinde 200 tl alışverişlere 50 tl indirim kampanyasıyla birlikte, Özdilek markette yüzlerce üründe indirim fırsatı sunarken, radyo programcısı Geveze ile kutu kutu yarışması düzenledi.

100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar arasından Geveze'nin seçtiği yarışmacılar,kendilerine sunulan zarflardan birini seçerek, Geveze ile esprili bir pazarlığa girişti. Büyük ödülü kapmak için Geveze'nin sunduğu hediyeler karşısında pazarlık yapan yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için ter döktü. İki set olarak devam eden yarışmada, yarışmacılar hem eğlendi hem de kazandı.