Karşıyaka'da ayrılık çanları

PTT 1. Lig'de Denizlispor'a 3-1 yenilen Karşıyaka'da ayrılık çanları çalıyor. Cenk Dumlupınar'dan sonra görevi devralan teknik direktör Kemal Özdeş, konuşmasında ayrılık sinyalleri verdi.

Özdeş, maçtan sonra yaptığı açıklamada "Aradığımız gol biraz geç gelince, böyle bir mağlubiyetle karşılaştık. Sezon başında oyuncularda bir güven sorunu oluşmuş. Bunu tamir etmek için uğraşıyoruz. Yönetimle ilgili yaşanan sorunlar, ortamı gri hale getirdi. Ben başkanımla konuşup ne yapacağımıza bakmak istiyorum. Bazı kararlar almamız gerekiyor. Böyle istifaların neden olduğu tartışmalara ben de katılmak istemem. Oturup konuşmam gerekiyor. Zerre katkım olmayacaksa hiçbir şey talep etmeden giderim. Bu yaşadıklarımızı hak etmiyoruz" dedi.

ALİ YALÇIN MEMNUN

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın geçen hafta da berabere biten Adana Demirspor maçında kötü oynamadıklarını anlattı. Yalçın,  şöyle konuştu: "Bu güzel sahada daha güzel oynadık ve gerçek kimliğimize büründük diye düşünüyorum. Bu lig çok ilginç, herkes herkesi yenebiliyor. Bizim zor yolculuğumuz asıl şimdi başladı."