TSYD İzmir'den 2015'e veda

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı balosuna TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, TSYD Ankara Şube Başkanı Kerem Öncel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Müşaviri Reşat Yörük, Basın Yayın Enformasyon İzmir İl Şube Müdürü Burak Orhan ve aynı zamanda TSYD üyesi olan CHP İzmir Milletvekili Attila Sertel de katıldı.

TONGSİR'DEN KUTLAMA

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir baloda yaptığı konuşmada, dernek olarak her zaman üyelerinin yanında olmaya çalıştıklarını, İzmir şubesinin etkinliğinde de bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Yapılan tüzük değişikliğiyle derneğin büyümesini amaçladıklarını kaydeden Tongsir, tüm üyelerin yeni yılını kutladığını sözlerine ekledi.

TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ise her yıl geleneksel olarak yapmayı düşündükleri yıla veda yemeğinde bir kez daha buluştukları için mutlu olduklarını söyledi. Bu sene düzenledikleri yarışmayla vefat eden spor yazarlarını da anmaya çalıştıklarını kaydeden Okumuş, “Herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum. Tek düşüncemiz buradan ayrılırken, hoş bir seda bırakmak” dedi.

VEFAT EDENLER UNUTULMADI

Baloda TSYD İzmir Şubesi’nin vefat eden gazeteciler adına düzenlediği yarışmaların ödülleri de verildi. Ödülleri merhum gazetbasınecilerin aileleri kazananlara takdim etti.

Yarışmada ödül kazananlar şöyle:

Sayfa düzeni (Doğan Öner Ödülü): Selim Sanverir (9 Eylül)

Haber dalı (Süleyman Alasya Ödülü): Levent Arıöz (9 Eylül)

Fotoğraf dalı (Erdoğan Sungur Ödülü): Ali Gözeten (İhlas Haber Ajansı)

Röportaj dalı (Ünver Ergün Ödülü): Onur Tungut (Sabah)

Köşe yazısı dalı (Şevket Özçelik Ödülü): Deniz Biricik (Habertürk)

Jüri özel ödülü (Aziz Halkapınar Ödülü): Feridun Ramazan Aker (Yeni Asır)

YENİ ÜYELERİN ROZETLERİ VERİLDİ

Baloda derneğe son üye olanlara rozetleri takıldı. Yapılan çekilişle Boyalık Beach Otel, Abidin Kuyumculuk, Ayaktaş Ayakkabı, Pınar Holding, Fonex, Orkide Yağları ve Reyhan Pastanesi’nden çeşitli hediyeler verildi.