Hediyelik eşya fuarı başlıyor

Her yıl binlerce Egelinin büyük ilgi gösterdiği SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, İzmir Kültürpark’ta başlıyor. 17 Aralık 2015’de açılacak organizasyon 14 gün süreyle her gün 11-22 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Binlerce hediyeliğe avantajlı fiyatlarla ulaşılacağına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, hediye verirken yaşadıkları zevki hediye ararken de yaşamak isteyen yaklaşık 200 bin İzmirlinin SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri’ni ziyaret edeceğini söyledi.

7’DEN 77’YE HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYOR

Yediden yetmiş yediye her yaşa ve her bütçeye hitap eden SOUVENIR 2015 Hediyelik Eşya Günleri yaklaşık 200 katılımcısıyla 17 Aralık Perşembe günü İzmir Kültürpark 2 Nolu sergi salonunda açılacak. Hediyelik sektörünün önde gelen firmaları çarpıcı fikirlerle oluşturulan bir birinden kaliteli ve birbirinden özel binlerce hediyeliği stant vitrinlerine taşıdılar. Açılış anını heyecanla beklemeye başladılar. SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri’nde Yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, antika hediyelik eşyalar, ev tekstili, bijuteri, çiçek, deri, elektronik eşyalar, gıda, gümüş ve altın aksesuarlar, kırtasiye ürünleri, kitap, kozmetik, kristal ürünler, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, seramik ürünler ve zücaciye gibi hediyelikler sergilenecek ve sıcak satışı yapılacak.

HEDİYELEŞME KÜLTÜRÜ İLGİYİ ARTTIRIYOR

Hediyeleşmenin İzmir ve Egelilerin vazgeçilmez bir kültürü olduğuna vurgu yapan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, bu anlayışa hitap eden SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin 26 yıldır başarıyla yapıldığını söyledi. Gençer, “Her yıl binlerce ziyaretçimizi hediyelik sertörünün seçkin temsilcileriyle buluşturuyoruz. Hediyeleşmeye önem veren insanlarımız bu organizayona ilgi gösteriyor. Tek çatı altında binlerce ürüne fiyat avantajlarıyla ulaşmak ziyaretçilerimizi mutu ediyor. Hediye verirken yaşadıkları zevki hediyelik ararkende yaşıyorlar. Sektöründeki son trentleri vatandaşlarla buşuturma fırsatı yakalayan katılımcılarımız, kendileri, İzmir ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyorlar. 26. kez Hediyelik Eşya Günleri’ni düzenlemenin onurunu yaşıyoruz.

BU HEDİYELİKLER SEVGİNİZİ YANSITACAK

Hediye veren kişinin sevgisini yansıtacağı, alan kişiyi özel hissettireceği hediyeliklerin yer alacağı organizasyon hediyelik ufkunu genişletecek. Kişiye özel takvim, saat, tablo, yastık, tişört, kolye, kalem, anahtarlık, farklı bölgelerin otantik hediyelikleri, komik, romantik, çarpıcı ve farklı çok sayıda seçenek arasından ziyaretçiler armağanlarını seçecekler. Çocuklar masal kahramanlarıyla büyükler ise farklı sürpriz etkinliklerle eğlenecek. Kültürpark’daki her yıl düzenlendiği İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 nolu sergi salonunda gerçekleşecek SOUVENIR 2015 26. Hediyelik Eşya Günleri 17-30 Aralık tarihinde 11:00-22:00 saatleri arazında ziyaret edilebilecek.