İzmir'den Simav'a dostluk köprüsü

Kütahya’nın CHP’li tek belde belediyesine sahip Demirciköy’e İzmir Karşıyaka CHP İlçe Örgütünün destekleri devam ediyor. Daha önce Karşıyaka Belediyesinin bazı yardımlarda bulunduğu Demirciköy’e bu kez 30 kadının katıldığı biçki dikiş kurslarında kullanacakları dikiş makineleri, ütüler ve çeşitli gereçler CHP’li Demirciköy belediyesine hediye edildi.

Karşıyaka CHP Kadın Kolları üyelerinden bazı Simavlıların Demirciköylü kadınların katıldıkları kursta dikiş makinesine ihtiyacı olduğunu bildirmeleri üzerine harekete geçen CHP Karşıyaka Kadın Kolları, toplanan dikiş makineleri ve ütüleri CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı’ya teslim etti.

Demirciköy Belediye Başkanı Turan Sümer’in gönderdiği araçla makineleri ve diğer gereçleri beraberinde getiren Başkan Çağrı ve arkadaşları Ümmünaz Arıgümüş ile Alev Dağhan, kendilerini sevinçle karşılayan Demirciköy Belediye Başkanı Turan Sümer’e ve Demirciköylü kadınlara hediye ettikleri dikiş makinesi ve diğer gereçleri teslim ettiler.

Teslim töreninde konuşan CHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Birgül Çağrı, Demirciköy’e gelmekten, beldenin kadınlarına katıldıkları kurslarda kullanacakları 7 dikiş makinesi, 2 ütü ve bazı gereçleri Başkan Turan Sümer’e teslim etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

 Çağrı, “Sizlere sadece bunları değil, Karşıyaka’mızın değerli belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ve tüm Karşıyakalıların selam ve sevgilerini getirdik. Başkanımız Akpınar’dan başka istekleriniz varsa iletmeye hazırız. Gösterdiğiniz konukseverlilikten ve geleneklere bağlı davranışlarınızdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Demirciköy Belediye Başkanı Turan Sümer ise beldesine gösterilen ilgiden ve belde kadınlarının sevindirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. İstanbul Şişli Belediyesi, Balıkesir Ayvalık Belediyesi ve İzmir Karşıyaka Belediyesi ile sıcak diyaloglar içinde olduklarını anlatarak Ak Parti iktidarı dönemlerinde CHP’li belediyelerin tek gücünün ‘CHP’li Belediyeler Dayanışması’ olduğuna dikkat çekerek teşekkür etti. HABER –FOTO: Mustafa Arıgümüş