Utanılacak bir tablo yok

Göztepe Teknik Direktörü Zeki Önder Özen, 1-0 yenildikleri Denizlispor maçının ardından "Denizlispor şiddetle puana ihtiyacı olan bir takım bu sebeple kapanmalarını normal karşılıyorum. Bunun karşısında ilk devre pas yaparak, ikinci devre ise daha direkt olarak rakip kaleye gitmeye çalıştık. Baskıyı kurduk ama topu bir türlü içeri atamadık ve bireysel hatadan topu kalemizde gördük. Mücadele anlamında oyuncularımın yeterli gayreti gösterdiklerini gördüm. Utanacağımız bir görüntü ortaya koymadılar sahada. Tribünde kalabalık bir seyirci topluluğu vardı desteklerinden dolayı taraftarlarımıza teşekkür ederiz, biz ümidimizi kesmeyiz onlar da kesmesin. Takımın duygu durumunu yükseltip Balıkesirspor maçına odaklanacağız" dedi.

Oyurculardan Gençer Cansev ise "İyi oynuyoruz, çok gol pozisyonuna giriyoruz fakat atamıyoruz. Herkesten özür diliyoruz, kötü gidişata son verip toparlayacağız" ifadelerini kullandı.Kaynak: goztepe.org

Diğer yandan Yenigün Gazetesi'nden spor yazarı Erşan Yetişir, maçtan sonra bir grup Göztepeli taraftarın saldırısına uğradı.