Ödemiş'e 'Yıldırım' destek

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçede devam eden doğal gaz çalışmalarında çelik boru hattının ilk kaynağını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın yapacağını açıkladı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, bir basın toplantısı düzenleyerek, ilçede devam eden doğal gaz çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın 24 Nisan 2016 Pazar günü ilçeyi ziyaret edeceğini duyuran Badem, çelik boru hattının ilk kaynağının Bakan Yıldırım tarafından yapılacağını kaydetti. Badem, Yıldırım'ın daha sonrada çağrı merkezini ziyaret edeceğini, ardından da muhtarla bir araya geleceğini ifade etti.

Badem, "Pazar günü saat 12.00'’de Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım ilçemizi ziyaret edecek. Bu ziyaret ile çalışmalarımız incelenecek. Daha sonra da Ödemiş’'in uzun zamandır gündeminde olan doğal gaz hattı çalışmaları yerinde incelenecek. Doğal gaz şebekesinin çelik borularından oluşan kısmının ilk altın kaynağını bakanımız sayın Binali Yıldırım yapacak. Doğal gaz hattı kaynak törenimizin ardından Ödemiş’'te devreye giren çağrı merkezimize bir ziyaret gerçekleştirilecek. Bakanımız sayın Binali Yıldırım’ın 2-3 saatlik Ödemiş programının sonunda muhtarlarımız ile de görüşecek. Muhtarlarımızın taleplerini dinleyecek"” dedi.