Altınordu'nun üniversite çıkarması

Altınordu taraftar profilini gençleştirmek ve kırmızı-lacivert renkleri üniversite öğrencilerle buluşturmak amacıyla bahar şenliklerine aktif olarak katılan Altınordu’nun ikinci durağı, Ege Üniversitesi’nin ardından Ekonomi Üniversitesi oldu.

Ekonomi Üniversitesi’nin bahar şenliklerindeki yerini alan Altınordu Etkinlik Ekibi, kurdukları portatif futbol sahasında öğrenciler arasında turnuva düzenlerken, kızlar v e erkeklere ayrı ayrı penaltı atma yarışması yaptı. Penaltı yarışmasında kız öğrenciler 5’te 1, erkek öğrenciler ise 5’te 2 atarak açacaklı anahtarlık kazandılar. 5’te 3 atan herkese ise şampiyonluk tişörtleri hediye edildi. İngiltere’den özel olarak getirtilen şişme sahadaki turnuvada birinci olan ekiplere de şampiyonluk tişörtleri verildi.

Altınordu Pazarlama Uzmanı Ceren Şenol, Altınordu’yu daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla etkinliklerin devam edeceğini söyleyerek, “Önümüzdeki hafta İzmir Üniversitesi öğrencileriyle buluşacağız. Bu tarz etkinlikler sayesinde hem hedeflerimizi anlatma fırsatı buluyoruz hem de kulübümüzün yeni yüzünü tanıtıyoruz” dedi.