Bergama Belediyesi'nden anlamlı davranış

Bergama Belediyesi, düzenlenen bir törenle engelli 5 kişiye akülü sandalye hediye ederek ‘Engelli Dostu Belediye’ olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sandalyeler, Rahmi Yeşilsoy Engelli Merkezi’nde Belediye Meclis üyesi Necla Birinci ve Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in eşi Meltem Gönenç tarafından vatandaşlara teslim edildi.

Bergama’da yaşayan engelli vatandaşlar Nur Hilal Karakoç, Adem Topal, Hüseyin Taygun, İzzet Avunduk ve Arda Aksu teslim aldıkları akülü sandalyeleri sevinçle karşıladı.

Bergama Belediyesi'nin engellilere yönelik gerçekleştirdiği tekerlekli sandalye dağıtımlarının ihtiyaç sahiplerine mutluluk verdiğini söyleyen vatandaşlar duyarlı davranışından dolayı Bergama Belediyesi’ne teşekkür etti.

“Hepimiz birer engelli adayıyız" diyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, "Engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmak önemli bir konu. Engelli vatandaşlarımız akülü sandalyeler sayesinde evlerine kapanmaktan kurtulup dışarıda dolaşabilecekler, kimseye muhtaç olmadan kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecekler” dedi. Gönenç, “Engelli vatandaşlarımızın daha rahat bir hayat sürdürebilmeleri bizim için çok önemli. Bu bilinçle çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz” şeklinde konuştu.