İzmir spor hekimliğinde en iyisi

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ni lider tamamlayarak, play off maçlarına hazırlanan Bornova Becker Spor’un başarılı forveti Duygu Fırat, sağ diz ön çapraz bağlarındaki yırtılma sonrasında Kent Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirdi.

Ünlü spor hekimi Bülent Zeren tarafından ameliyat edilen Duygu Fırat, üç aylık tedavi süreci sonrasında yeniden potalarda yer alabilecek. Kurtuluş Spor deplasmanının henüz ikinci dakikasında ribaunt sırasında sakatlanan Duygu Fırat’ın ameliyatını, ünlü spor hekimi Bülent Zeren gerçekleştirdi.

İzmir’in spor hekimliğinde Türkiye’nin en ileri kentlerinin başında geldiğini belirten Fırat, “Maçtan bir gün sonra çekilen MR’dan çapraz bağlarımın koptuğu öğrendik. Ciddi bir travma yaşadım. Kendime böyle bir sakatlık yaşamayı hiç yakıştıramadım. Çevremde İstanbul’da ameliyat olmam gerektiği konusunda telkinler olsa da, hiç düşünmeden İzmir dedim. Başta doktorum Bülent Zeren olmak üzere, spor hekimliğinde ulusal ölçekte başarı kazanmış çok kıymetli doktorlarımız var İzmir’de. Hatta pek çoğuna İstanbul’dan hastalar gelerek ameliyat oluyor. Ameliyatım sonrasında yürümeye başladım. Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Başta Başkanımız Volkan Kebir, antrenörüm Olcay Orak, teknik kadromuz ve tüm takım arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadılar. Kendilerine müteşekkirim. İnşallah yeni sezonda yeniden potalara döneceğim. Doktoruma ve Kent Hastanesi’nin güler yüzlü kadrosuna yakın ilgileri çok teşekkür ediyorum” dedi.