Bucaspor'a Günay morali

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bucaspor'un Buca Kaynaklar'daki tesislerini ziyaret ederek, Torku Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı play-off maçı öncesi futbolcular ve kulüp yöneticileriyle görüştü.

Bucaspor Kaynaklar Tesisleri'ne gelen ve Bucaspor Başkanı Mehmet Bektur ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Günay, Bucaspor'un antrenmanını izledi.

Günay, Torku Konyaspor maçı öncesi futbolculara başarı dileğinde bulundu. Günay, Bucaspor'un PTT 1.Lig’de play-off’a kaldığı için mutlu olduğunu ifade ederek, "Bucaspor’un play-off’dan Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum" dedi.

 Günay'ı konuk etmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmer Bektur da, Günay’a ve AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a Bucaspor forması hediye etti.

Günay, Bucaspor Futbol Akademisi'ne övgüler yağdırdı ve dünyaya örnek gösterdi. Tesisi Türk sporuna kazandıranlara teşekkür eden Günay, "Bu tesis ve işletme planı dünyaya örnek olacak nitelikte. Bu eseri kazandıranlara teşekkür ediyorum. Türk futbolunun yarınlarına öncülük edecek bu akademiden yetişecek gençlerimiz hepimizin gururu olacak" diye konuştu.