MUĞLA TÜRKOCAĞI’NDA BAŞKAN DR. YAŞAR TOPAL

MUĞLA TÜRKOCAĞI’NDA BAŞKAN DR. YAŞAR TOPAL

Geçtiğimiz hafta vefat eden Hüseyin Akar’ ın ardından ilk toplantısını gerçekleştiren Muğla Türkocağı Yönetimi, başkanlığa Dr. Yaşar Topal’ ı getirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası Yönetim Kurulunca sosyal medya hesabından: “Kıymetli hocamız Hüseyin AKAR'ın vefatının ardından, Sayın Doç. Dr. Yaşar Topal hocamız, Muğla Türk Ocağı şubemizin başkanı olarak seçilmiştir. Kutlu olsun!” açıklaması yapıldı.

Başkanlığa getirilen Dr. Yaşar Topal ise yaptığı açıklamada: “Hüseyin başkanımızın vefatından sonra ilk toplantımızı yaptık ve kıymetli arkadaşlarımın teveccühü ile Muğla Türk Ocağı şube başkanlığı tarafıma verildi. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk tarihinin 109 yıllık asırlık çınarına dava arkadaşlarımla birlikte hizmet etmeyi, Türk milleti ve devleti için çalışmayı ulvi bir görev olarak görüyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve tüm Muğla Türk Ocak' lı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın” dedi.

Dr. Yaşar Topal’ ın Türkocağı başkanlığına getirilmesi milliyetçi camiada ve Muğla kamuoyunda geniş yer buldu. Düşüncelerini çeşitli platformlardan dile getiren Muğlalılar, Muğla sağlığında ve Muğla’nın her tür milliyetçi faaliyetinin içinde yer almış, samimiyeti ve dürüstlüğü ile herkesin gönlünü kazanmış Dr. Yaşar Topal’ ın başkanlığına çok sevindiklerini dillendirdiler.

Dr. Hatice Topal ile evli olan Yaşar Topal, evli ve iki çocuk babası. Yeni başkana bizler de yeni görevinde başarılar diliyoruz.