Bodrum'dan Demet geçti...

Muğla'nın Bodrum İlçesi’ndeki bir barda sahne alan pop müziğin sevilen seslerinden Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Akalın, yeni albümü 'Giderli 16'da yer alan son dönemin en popüler şarkılarından 'Türkan' ile sevenlerini coşturdu.

Pop müziğin ünlü isimlerinden Demet Akalın, Gümbet'teki Posh Club'da sahneye çıktı. Geçen Aralık ayında çıkan yeni albümü 'Giderli 16' ile başarılı bir çıkış yapan Akalın, hayranlarını coşturdu. Barı dolduran 700’e yakın kişinin izlediği Akalın'ın sahne performansına dansçıları da eşlik etti.

Siyah deri kıyafeti ve deri püsküllü uzun yeleği ile sahne alan Akalın, 1998 yılından bu yana yaptığı albümlerinde yer alan hareketli şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan Akalın, yeni albümünde yer alan 'Türkan' adlı şarkısını sevenleri ile birlikte söyledi. Enerjisi ve esprili tavırlarıyla dikkat çeken Akalın, zaman zaman hayranları ile şakalaştı. Akalın, slow şarkılarından birini söylemesini isteyen hayranlarına, "Bugün slow şarkı söylemek yok. Herkesin sevgilisi yanında, herkes mutlu, üzülmeye, hüzünlenmeye gerek yok" dedi. Akalın, konseri boyunca yaptığı danslarla ve söylediği şarkılarıyla alkış aldı.