Tüfeğiyle oynarken karısını vurdu

Bornova'da muhasebeci 55 yaşındaki Mustafa D. iddiaya göre alkollüyken elindeki pompalı tüfeğin ateş alması sonucu eşi 43 yaşındaki Emine D.'yi öldürdü.

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında, Evka-4 Mahallesi 1031 Sokaktaki 11 numaralı evde meydana geldi. Mustafa D. iddiaya göre evde bir süre içki içtikten sonra pompalı tüfekle oynamaya başladı.

Tüfeğin ateş alması sonucu namludan çıkan saçmalar eşi Emine D.'nin başına isabet etti. Ağır yaralanan bir çocuk annesi Emine D. olay yerinde yaşamını yitirdi. Mustafa D., polisi arayıp durumu bildirdi ve elinde tüfekle apartmanın önüne çıkıp beklemeye başladı.

Gelen polis ekibine önce teslim olmayan Mustafa D., bir ara namluyu çenesine dayayıp intihar edeceğini söyledi. Polislerin güçlükle ikna ettiği Mustafa D., silahını bırakıp teslim oldu. Eve giren polisler yerde kanlar içindeki Emine D.'nin cesediyle karşılaştı. Olay sırasında evde başka bir odada uyuyan çiftin çocuğu 7 yaşındaki S.D. de yakınlarına teslim edilmek üzere polislerce Çocuk Şubesi'ne götürüldü.

Ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken gözaltına alınan Mustafa D. verdiği ifadede eşini kazayla öldürdüğünü söyledi. Komşuları 10 yıllık evli olan çiftin sık sık kavga ettiğini, 20 gün kadar önce yine eşi Mustafa D. ile kavga eden Emine D.'nin hastaneye kaldırıldığını söyledi.